Home Hadieth WhatsApp Service

Hadieth WhatsApp Service

Hadieth WhatsApp-Service

Wil je via WhatsApp regelmatig prachtige overleveringen ontvangen van onze geliefde Profeet (vrede zij met hem)? Voeg dan 06 269 487 20 toe aan het adresboek van je telefoon, en stuur ons een bericht (met ‘AAN’).

Je kunt je aanmelden voor onze WhatsApp-service en deze service met al je familieleden en vrienden delen om een nog groter beloning te ontvangen. Natuurlijk is onze WhatsApp-service gratis en spam-vrij. Wij respecteren je privacy en voegen je nooit toe aan een groepsgesprek. Je krijgt dus ook alleen islamitisch gerelateerde berichten binnen met een gemiddelde 1 bericht per dag. Ook is het heel simpel om je af te melden, stuur ‘UIT’ en je ontvangt in sha Allah geen berichten meer van ons.

Aangemeld maar je hebt nog niets ontvangen?

Je hebt een bericht naar 06 269 487 20 gestuurd maar je ontvangt nog geen berichten van ons? Je krijgt van ons een bevestiging als je bent aangemeld. Dit gebeurt niet automatisch, dus soms kan het even duren voor je bericht van ons krijgt. Het kan zijn dat je een bericht hebt verstuurd naar een verkeerd nummer, controleer het nummer dan even opnieuw. Verder gebeurt het ook wel eens dat men een bericht verstuurd per SMS, wij hebben helaas geen SMS-service. Mocht dat het geval zijn, stuur dan even een nieuw bericht naar onze WhatsApp.

Ontvang je geen berichten meer?

Wellicht ben je over gegaan op een ander toestel, een andere SIM, of zijn we op een andere manier uit je adresboek verdwenen. Voeg ons nummer 06 269 487 20 nieuw toe aan je contacten, dan ontvang je onze berichten vanzelf weer mits je nog hetzelfde nummer hebt.

Je hebt een nieuw nummer?

Stuur ons dan een nieuw bericht met je nieuwe nummer en meld je oude nummer af.

Wil je ons een vraag stellen via WhatsApp?

Op ons WhatsApp-nummer kunnen wij helaas niet gebeld worden. Ook voor vragen willen wij onze WhatsApp service niet gebruiken. Via onze Facebookpagina Sahieh al Boekharie & Sahieh Muslim NL kun je je vragen kwijt. Indien je geen Facebook (meer) hebt kun je ons per mail bereiken: [email protected] Houd er wel rekening mee dat we niet altijd bereikbaar zijn en soms ook onze nachtrust pakken. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt.Islam-hadieth-whatsapp-service